A hajhosszabbítással kapcsolatos gyakran felmerülő kérdések

A Wow Hajhosszabbítás során használt prémium minőségű szintetikus póthajra ez nem mondható el amennyiben rendeltetésének megfelelően használod az ajánlott 3 – maximum 4 hónap alatt. Ez idő alatt nem veszít sem az erejéből, sem a fényéből, textúrájából. Megtartja színét és rugalmasságát, szemben az emberi póthajjal. Sőt, drága hajápoló termékekre sincs szükség.

Az általunk használt szintetikus póthaj kiváló minőségű modakril formulából illetve klórszálból készül, mely az egyik legvékonyabb, legfinomabb és egyben legdrágább formája a szintetikus hajnak. A hajhosszabbítás során alkalmazott póthajat Angliából importáljuk, mert az elsődleges szempont nálunk a minőség. Ezen kívül a póthaj lángálló, nem gyúlékony.

Az egyik leggyakoribb probléma, amivel hozzánk fordulnak, az a hajhullás. A hajhosszabbítás a legkézenfekvőbb megoldás a haj pótlására. Extra póthaj felvitelével könnyedén sűríthető a hajunk, ez pedig mentálisan is felszabadít, ami visszaadja a kisugárzásod. Ne feledd, a szintetikus haj az eredeti haj súlyának csupán a fele, így az mindenkor laza, könnyed viseletet biztosít és nem terheli meg a hajhagymákat mint az emberi póthaj viselete! Aktív, folyamatban lévő viszonylagosan súlyos, illetve nagy kiterjedésű hajhullás esetén a konzultáción a vizsgálat során derül ki, hogy ajánlható-e a hajhosszabbítás/dúsítás.

Először is meggyőződünk arról, hogy a hajad alkalmas -e hajhosszabbításra, hajdúsításra. Meghallgatjuk, hogy mi az, amit el szeretnél érni, mi az elképzelésed. Bármilyen  kérdésedre választ adunk, elmondjuk, mi hogyan is dolgozunk. A saját hajszínedhez bekeverünk egy kisebb mennyiségű póthajat, és megmutatjuk, hogyan is állna akár hosszabban, akár csak dúsítva, mennyire passzol a saját hajadhoz a prémium minőségű szintetikus hajunk. Te is megnézheted, megtapinthatod, így rálátást kapsz, hogy mennyire hasonlít az emberi hajhoz.

Nincs szükség semmiféle különleges vagy drága termékre, se samponra, se balzsamra. A szintetikus póthajon teljes mértékben elhanyagolható a balzsam használata, mivel az nem szívja magába. Ha mégis szeretnél balzsamot használni, azt javasoljuk, hogy csak a saját hajadra, illetve a hajhosszabbítás végére tegyél, a saját és a szintetikus haj összekapcsolásához, rögzítéséhez semmiképpen se. A sampon kiválasztásánál arra kell figyelni, hogy az ne tartalmazzon olajat.  Kondicionáló spray-t lehet használni a saját illetve a szintetikus haj egyensúlyának fenntartása érdekében is, illetve segítségével a póthaj könnyebben fésülhetővé válik.

Természetesen hordható bármilyen sport űzésekor, esőben, napsütésben, hóban, fagyban is akár. Súlya csupán fele az emberi haj súlyának. Úszás közben is használható, nincs rá hatással a klór sem és könnyedén szárítható. Sportolás és úszás alkalmával ajánlott összefogni a hajat.

Legyen szó akár esküvőről, szilveszteri buliról, farsangról, egyéb alkalomról, vagy csupán a már meglévő frizurád feldobásáról, a Wow Hajhosszabbítás során használt szintetikus póthaj a megoldás! Dúsabb haj, csillogás, akár pár tincs felhelyezésével is!

Igen, lehetséges hajhosszabbítás nélkül is hajdúsítást kérni. Ebben az esetben az ár kedvezőbb, csupán 59 500 Ft, mivel kevesebb anyag és idő szükséges az eljáráshoz.

A hajhosszabbítás és dúsítás két konzulens közreműködésével 4 – 5 órát vesz igénybe, a hajdúsítás hossz hozzáadása nélkül pedig 3-4 órás folyamat. Mi nem spórolunk sem az idővel, sem a munkával, sem a póthajjal: mindent beleadunk, mert a célunk, hogy  maximálisan elégedett legyél. Ne feledd, nálunk csak néhány órát kell rászánnod, hogy éveket spórolj a hajhosszabbítással, hajdúsítással!

Igen, lehetséges, de csak a tövét, tehát a saját hajadat javasoljuk festeni, amíg a hajhosszabbításod fent van. (Ne aggódj, ha a festék rákerül a póthajra, nem történik semmi, nem fogja befogni, le lehet törölni/mosni.) Sokan azt csinálják, hogy összehangolják a fodrászuk és a hajhosszabbítás időpontját. Mi leszedjük 3 hónap után a póthajat, a vendég elmegy befesteti/melíroztatja a saját haját a kedvenc fodrászával, és visszajön hozzánk feltetetni a póthajat. És működik!

Igen. Könnyedén meggyőződhetsz róla, hogyan állna különböző színárnyalat viselete a hajadban. Ez a fajta hajhosszabbítás egy olyan eljárás, amivel ez mindenféle hosszabb távú elkötelezettség nélkül, abszolút biztonságosan az eredeti haj épségének megőrzésével, megóvásával variálható a különböző kontúrok, színárnyalatok széles skálájával. Amennyiben mégsem lennél elégedett a hatással, úgy a tincsek egyszerűen eltávolíthatóak. 

Természetesen igen. A póthaj napfényben sem veszíti el tartását, színét, megtartja erejét, csillogását. Javasoljuk azonban, hogy nyaraláskor vigyél magaddal UV-álló sprayt.

Javasoljuk, hogy a póthaj leszedése nálunk történjen a saját haj károsodásának elkerülése véget. Amennyiben mindenképp otthon szeretnéd leszedni, megmutatjuk a módját.

Nálunk néhány óra eredményeként érezheted a hosszú haj minden előnyét. Nem kell éveket várni, mire megnő a hajad, és nincs szükség méregdrága módszerek alkalmazására vagy utókezelésekre. Egyszerűen hangzik, és az is, hiszen igazán csak az egyszerű dolgok működnek jól.

A póthaj feltétele után 3-4 nappal javasoljuk, hogy az 1. hajmosás alkalmával gyere el hozzánk, és megmutatjuk Neked, milyen módon kezeld a hajadat. Ez az az alkalom, amikor megmossuk a hajad, megmutatjuk, hogyan használd a hajszárítót, milyen módon lehet göndöríteni, illetve ha szükséges igazítunk rajta. Ez által magabiztosabban fogod otthon kezelni az új hajadat. 

Fontos tudni, hogy nincs szükség drága samponokra, krémekre, mint az emberi póthaj esetében. Az általunk alkalmazott szintetikus haj nem szívja magába a szagokat, nem koszolódik, 3-4 naponta elég mosni, hacsak a saját hajad nem igényli gyakrabban. Továbbá nem veszít fényéből sem a viselet során.

Igen, szabadon formázhatod, egyenesítheted, göndörítheted a póthajat, határt csak a fantáziád szabhat, hiszen a szintetikus póthaj előnye a szabadon alakíthatóság (az ingyenes konzultáció során konzulenseink ennek módjáról informálnak). Ha egyenesíteni szeretnéd a hajat, úgy a kívánt eredmény eléréséhez használj 120 fokon működő hajvasaló készüléket. Némely hajvasaló esetében a 150 fok is megengedett, de mielőtt használnád, mindenképp hozd be hozzánk, hogy leteszteljük. Tesztelés nélkül 120 foknál magasabb hőmérsékleten semmiképp se használd a hajvasalódat a szintetikus hajon!

Az egyik leggyakoribb probléma a hajhosszabbítás kapcsán mindig az, hogy az alkalmazott eljárással a póthaj felvitelekor mennyire roncsolódik eredeti hajunk. Más technikák ugyan roncsolhatják a hajat, meggátolhatják annak növekedését. Azonban az általunk használt eljárás a póthaj felhelyezésére, formázására, viseletére vagy a levételére semmilyen károsodást nem okoz. Teljesen biztonságos a módszer. Eljárásunk során nem használunk semmilyen vegyszert, káros anyagot, küldetésünk a természetesség, és a saját hajad megkímélése.

3-4 naponta elég mosni a szintetikus póthajat, persze ha szeretnéd, gyakrabban is megteheted.  Mivel a szintetikus haj nem szívja magába a szagokat, nem koszolódik úgy mint az emberi haj, a száraz sampon is megoldás lehet a túl sűrű hajmosás elkerülése végett.

Nem. Az általunk használt szintetikus póthaj Angliából érkezik, ahol sok évtizede tesztelik, fejlesztik és használják a mindennapok során. A sztárok körében is egyre elterjedtebbé válik. Sokan azért választják ezt a módszert, mert más módszerrel tönkretették a hajukat, és szeretnék visszanyerni hajuk egészségét. Az általunk is alkalmazott  módszer segítségével csodálatosan néznek ki a  hajhosszabbítással, ami nem károsítja a saját hajat, és engedi szabadon nőni azt.

Az általunk használt póthaj egyedi, kézzel készített, prémium minőségű, Angliában tesztelt és továbbfejlesztett, természetesen más által korábban NEM használt póthaj, ellentétben a más szalonokban alkalmazott emberi póthajjal. Ráadásul póthajunk súlya FELE az emberi haj súlyának.

Természetesen bárki jöhet hajhosszabbításra/hajdúsításra, az egyetlen kitétel, hogy a hajad hossza körbe érje el a  10-15 cm-t, hogy tudjunk vele szépen dolgozni, persze ez a kitétel lányokra is vonatkozik :)

Természetesen lehetséges. Abban az esetben, ha a hajad rövid, de azért a hosszúsága eléri a 10-15 cm-t, abban az esetben biztos lehetsz benne, hogy bármilyen hosszúságú póthajat fel tudunk tenni.

Fontos a minimum hosszúság, hogy legyen fedő haj: legyen, ami az illesztéseket eltakarja és legyen mihez rögzítenünk a póthajat.

Ha nem vagy biztos abban, hogy hajad hossza eléri a minimum 10 cm hosszúságot, vagy biztos vagy benne, hogy nem éri el, viszont nagyon szeretnél hajhosszabbítást, gyere el az ingyenes konzultációnkra, és megnézzük, hogy tudunk e dolgozni a hajaddal, illetve javasoljuk-e számodra a hajhosszabbítást.

Amennyiben ellátogatsz hozzánk, és mi is úgy gondoljuk, hogy túl rövid a hajad, nem tudnánk biztonságosan és stabilan megoldani az illesztéseket, csak pár hónap elteltével, akkor sem vesztesz semmit, ha eljöttél, hiszen a konzultáció ingyenes és így legalább meg tudod nézni, hogy hogyan dolgozunk, fel tudod tenni a kérdéseidet is, meg tudod tapintani a póthajat, amivel dolgozunk, így egy élménnyel közelebb kerülsz a hajhosszabításhoz :)