A Titok

Hajhosszabbítás és hajdúsítás Magyarországon egyedülálló eljárással!

A Wow Hajhosszabbításhoz használt, prémium minőségű, Angliából importált szintetikus póthaj titka annak teljességében, természetességében, egyediségében, trendiségében és csillogásában rejlik. Biztosan Te is ismered az érzést, amit egy új frizura ad. Megváltozik a kisugárzásunk, ami vonzza a tekintetet, ettől pedig megnő az önbizalmunk. Éld át a hajhosszabbítással mindazt a megújulást, amelyet számtalan vendégünk már megtapasztalt. Ne feledd: Jó megjelenés, fél siker!

  • Árnyalatok: ritkán fordul elő, hogy egyetlen árnyalat használata a kívánt eredményt adja. Mi gondoskodunk róla, hogy a színárnyalatok megfelelő kombinálásával a legjobb végeredményt érjük el a hajhosszabbítás során, hogy az árnyalatok maguktól összemosódjanak.
  • A teljesség ereje: a hajhosszabbítás által kiteljesedhetsz, sőt: élvezheted a nap melegét, a sportolás örömét, hiszen sem a napozás, sem a mozgás okozta izzadtság nem árt az alkalmazott hajnak, az nem veszít a színéből, kontúrjából, tartásából.
  • Természetesség: kellemes textúra, kényelmes viselet. A hajhosszabbító eljárás során sem vegyszerek, sem kellemetlen ragasztó anyag, sem csatok, sem latex, vagy gyűrűk használatára nem kerül sor, hiszen a póthaj rögzítése természetes úton történik. Csakis a póthaj a maga fényében, csillogásában, és persze a konzulenseink fürge ujjai.
  • Egyediség: a hajhosszabbításhoz általunk használt különleges, szintetikus póthaj többéves nemzetközi tapasztalat alapján 2 fő konzulens (egy vezető, egy asszisztens) segítségével kerül a helyére egyénileg, a vendég hajához, igényeihez igazodva a hajhosszabbítás alkalmával.
  • Trendiség, Stílus, Lazaság: szabadon formázhatod, egyenesítheted, göndörítheted a póthajat, határt csak a fantáziád szabhat, hiszen a szintetikus póthaj előnye a szabadon alakíthatóság (az ingyenes konzultáció során konzulenseink ennek módszereibe is beavatnak)
  • Könnyedség: a kézzel készített póthaj súlya csupán a FELE a normál haj súlyának, így annak viselete szinte észrevétlen.
  • Bizonyított csillogás: vezető angol hajépítő szalonok által tesztelt, továbbfejlesztett póthaj, tökéletesített eljárás, ami a Te igényeid maximálisan szem előtt tartja a sűrűbb, hosszabb, dúsabb hajért.
  • 100 % Biztonság: a hajhosszabbító eljárás semmilyen roncsolódással nem jár. Az eredeti hajad biztonsággal nő tovább a póthaj felhelyezése után is.
  • Ingyenes konzultáció: teljes körű felvilágosítás a hajhosszabbítás módjáról, hajvizsgálat, hajpróba, árak átbeszélése, utókezelés javaslása.
  • Utókezelés: A póthaj feltétele után 3-4 nappal javasoljuk, hogy az első hajmosás alkalmával gyere el hozzánk, és megmutatjuk Neked, milyen módon kezeld a hajadat. Ez egy ingyenes alkalom, amikor megmossuk a hajad, megmutatjuk, hogyan használd a hajszárítót, milyen módon lehet göndöríteni, illetve ha szükséges, igazítunk rajta.

A fodrászatok emberi póthajat használnak a hajhosszabbítás során. Miért nem inkább a szintetikus póthajat alkalmazzák?

Ennek több oka is van:

Egyrészt sok helyen  a minél gyorsabban, minél kevesebb munkával minél nagyobb profit megszerzése a cél. A hagyományos hajhosszabbító technikák alkalmazása, amellyel az emberi haj rögzítésre kerül (jellemzően ragasztó, hajcsat, mikrogyűrű használata) egyszerűbb, gyorsabb, és nem igényli 2 konzulens munkáját, sem különösebb gyakorlatot, szakértelmet. Ezzel szemben nálunk a konzulenseink által használt különleges technikának köszönhetően nincs szükség sem ragasztóra, sem mikrogyűrű vagy csat, sem pedig vegyszer ill. egyéb adalékanyag használatára, cserébe munkaigényesebb a rögzítés. Ezt a munkaigényességet mások nem vállalják, mi viszont igen! A többéves nemzetközi gyakorlat során kialakult technika, amit mi is alkalmazunk,  maximálisan védi az eredeti hajad. A hagyományos, régebbi technikák alkalmazása azonban roncsolja az emberi hajat.

A másik lehetséges ok a technológia fejlődése. Mára a minőségi gyártók az emberi póthajnál sokkal előnyösebb tulajdonságú szintetikus póthaj előállítására, fejlesztésére képesek, amiről a többség még csak nem is hallott. Ezek a szintetikus póthaj gyártó cégek óriási hangsúlyt fektetnek a termékeik fejlesztésére, ezáltal a kényelmes hajviseletre, a mindennapi életben való jobb alkalmazhatóságra.

Továbbá sokan az elavult technológiák és a silány minőségű, sokszor kezelhetetlen anyagból készült póthaj kapcsán kialakult rossz tapasztalataik miatt ki sem próbálják a technika újabb vívmányát.

Nálunk különböző színű póthajak tárháza található, mely vezetőnk által közvetlenül a póthaj feltétele előtt kerül bekeverésre, ezzel biztosítva, hogy a póthaj megkülönböztethetetlen az Te igazi hajadtól.

Sokan mégis azt hiszik, hogy a póthaj ún. "műhaj" benyomását kelti. Ha te is ettől tartasz,  bátorítanálak, hogy látogass el hozzánk, ahol ingyenes konzultáció keretében lehetőség nyílik összehasonlítani a szintetikus póthajat az eredeti, emberi hajjal. Érezd a póthaj különleges kontúrját, szerkezetét, a tartását, a minőségét, győződj meg róla, milyen jól mutatnak, és persze kérdezz bátran konzulenseinktől a hajhosszabbítás csínjáról-bínjáról.

Sokévnyi hajhosszabbítás területén szerzett hazai - illetve nemzetközi tapasztalat alapján arra következtethetünk, hogy az általunk használt, új technika alkalmazása biztonságos, magas minőségű, valamint a leghumánusabb, legszebb megoldás a hajhosszabbításra.

Wow Hajhosszabbítás