Lehetséges a hajhosszabbítás rövid hajból kiindulva?

Természetesen lehetséges. Abban az esetben, ha a hajad rövid, de azért a hosszúsága eléri a 10-15 cm-t, abban az esetben biztos lehetsz benne, hogy bármilyen hosszúságú póthajat fel tudunk tenni.

Fontos a minimum hosszúság, hogy legyen fedő haj: legyen, ami az illesztéseket eltakarja és legyen mihez rögzítenünk a póthajat.

Ha nem vagy biztos abban, hogy hajad hossza eléri a minimum 10 cm hosszúságot, vagy biztos vagy benne, hogy nem éri el, viszont nagyon szeretnél hajhosszabbítást, gyere el az ingyenes konzultációnkra, és megnézzük, hogy tudunk e dolgozni a hajaddal, illetve javasoljuk-e számodra a hajhosszabbítást.

Amennyiben ellátogatsz hozzánk, és mi is úgy gondoljuk, hogy túl rövid a hajad, nem tudnánk biztonságosan és stabilan megoldani az illesztéseket, csak pár hónap elteltével, akkor sem vesztesz semmit, ha eljöttél, hiszen a konzultáció ingyenes és így legalább meg tudod nézni, hogy hogyan dolgozunk, fel tudod tenni a kérdéseidet is, meg tudod tapintani a póthajat, amivel dolgozunk, így egy élménnyel közelebb kerülsz a hajhosszabításhoz :)